TermeniPolitica de confidențialitate

Vă mulțumim că ați vizitat carpathiancharm.com. Apreciem încrederea dumneavoastră și ne angajăm să asigurăm confidențialitatea și securitatea informațiilor dumneavoastră personale. Această politică de confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dumneavoastră personale.

Colectarea de informații

1.1. Informații personale: putem colecta informații personale pe care ni le furnizați atunci când vă înregistrați pe site, faceți o rezervare la hotel sau interacționați cu serviciile noastre. Aceste informații pot include numele dumneavoastră, informațiile de contact, adresa de e-mail, informațiile despre cardul de credit și alte informații personale necesare procesării cererii dumneavoastră.

1.2. Informații despre utilizatori: Putem colecta automat informații despre utilizatorii site-ului nostru, cum ar fi adrese IP, tipuri de dispozitive, browser utilizat, data și ora accesării și alte informații anonime care ne ajută să ne îmbunătățim serviciile și campaniile publicitare.

Utilizarea informațiilor

2.1. Folosim informațiile personale pentru a vă procesa rezervarea și pentru a vă oferi serviciile pe care le-ați solicitat.

2.2. Putem folosi informațiile utilizatorului pentru a analiza și îmbunătăți site-ul și pentru a vă personaliza experiența utilizatorului.

2.3. Vă putem trimite buletine informative și materiale de marketing, cu condiția să fiți de acord să primiți astfel de comunicări.

Dezvăluirea informațiilor către terți

3.1. Este posibil să dezvăluim informațiile dumneavoastră personale către terți care furnizează servicii necesare procesării rezervării dumneavoastră, cum ar fi hoteluri și sisteme de plată.

3.2. Putem dezvălui informații anonime despre utilizatorii site-ului nostru către terți pentru analize și statistici.

Protecția informațiilor

4.1. Luăm măsuri pentru a vă proteja informațiile personale împotriva accesului neautorizat și a utilizării greșite.

4.2. Reținem informațiile personale doar atât timp cât este necesar pentru a atinge scopurile pentru care au fost colectate.

Modificări ale politicii de confidențialitate

5.1. Putem actualiza această Politică de confidențialitate din când în când pentru a reflecta schimbările în practicile noastre și în legislație.

Vă rugăm să verificați periodic această Politică de confidențialitate pentru cele mai recente modificări. Dacă aveți întrebări despre această Politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați.

Acum că ați citit Politica noastră de confidențialitate, puteți fi sigur că informațiile dumneavoastră personale vor fi tratate cu grijă și în conformitate cu standardele de confidențialitate adecvate.

Politica de confidențialitate

Făcând clic pe „Accept cookie”, ești de acord ca site-ul să stocheze cookie-uri pe dispozitivul tău și să dezvăluie informații în conformitate cu politica noastră de confidențialitate și prelucrare a datelor.

AcceptDeclin
hello world!